10 Posisi Teknik Menghisap Kemaluan Pria dan Gambarnya

views 10516 Kali dilihat
10 Posisi Teknik Menghisap Kemaluan Pria dan Gambarnyaby Viraon.10 Posisi Teknik Menghisap Kemaluan Pria dan GambarnyaSukadia.com – Teknik menghisap, menjilat atau mengkulum kemaluan suami atau Mr.P atau juga buah zakar memiliki keahlian khusus. Hal ini dimaksudkan agar suami juga merasakan hawa sensual yang klimaks. Sebagai istri yang sayang kepada suami, pasti ingin membahagiakannya. Baitu di lapangan maupun di ranjang. Oleh sebab itu, berikut kumpulan berita unik telah merangkum 9 teknik […]

Sukadia.com – Teknik menghisap, menjilat atau mengkulum kemaluan suami atau Mr.P atau juga buah zakar memiliki keahlian khusus. Hal ini dimaksudkan agar suami juga merasakan hawa sensual yang klimaks. Sebagai istri yang sayang kepada suami, pasti ingin membahagiakannya. Baitu di lapangan maupun di ranjang.

Oleh sebab itu, berikut kumpulan berita unik telah merangkum 9 teknik menghisap, menjilat dan mengkulum kemaluan pria disertai dengan gambar yang terang dan jelas:
1. Posisi Biasa
Sponsored Ad

Cara ini kebanyakan dilakukan oleh wanita asia. Dimana wanita meghisap kemaluan suami dengan berbaring. Anda buktikan bahwa suami pasti mampu bertahan lama dengan cara sebegini.

2. Posisi Menghendap

 

Dengan melihat isteri mengkulum buah sakar suami secara berhadapan, maka suami akan lebih menikmati kuluman sang istri.
3. Posisi Head rest

 

Memberi keleluasaan pada isteri yang bersandar pada paha suami sambil asyik mengulum batang zakar. Dan kenikmatan luar biasapun akan dirasakan.

4. Posisi Meneroka 
Dalam keadaan sebegini isteri lebih memberi perhatian kepada buah zakar dan bawah zakar. Istri merabah di tepi ranjang dalam keadaan terlentang sendangkan suami menyerahkan batang buah zakarnya untuk di hisap.
5. Posisi Lorong Tekak 

 

 

Teknik ini biasanya dipraktikkan berat dan agak bahaya bagi wanita, kerana zakar akan terus disalurkan kedalam tekak.
6. Posisi Menongkah Utara
Posisi yang hot ini akan membuat pasangan yang baru mendirikan rumah tangga atau menikah tetapi berisiko tinggi buat suami yang memiliki kemaluan berukukuran double XXL/Big size.
7. Posisi Atten hut

 

 

Posisi ini lebih memberi kenikmatan kepada suami kerana zakar di hisap secara sepenuhnya hingga kepangkal. Dan istri puan akan menikmati batang zakar secara sensasional.
8. Posisi Seperti Permainan teruna
Teknik ini sesuai diaplikasikan selepas atten hut, suami akan lebih rilaks dan tenang. Dengan berbaring di atas kursi sofa, kenikmatan akan dirasakan dengan sempurna.
9. Posisi Terapi Oral
Posisi yang sesuai buat zakar suami yang besar dan melazatkan jika hanya kepala zakar dihisap berulang kali.
Itulah beberapa teknik cara menghisap kemaluan pria yang disertai dengan gambar. Silahkan anda coba dengan suami atau istri anda. Mudah-muahan anda dan pasangan anda meraskan kepuasan yang belum pernah anda rasakan sebelumnya. Baca juga Teknik menghisap kemaluan Wanita sampai Puas
Sponsored Ad

Topik Popular:

  • teknik dan gambar hisap mr p (2)
  • gambar posisi pria menghisap payudara (1)
  • meghisap memek (1)
  • Memek karina moy (1)

Related Posts